jani129

jani129

Az amerikai elnökválasztás margójára. / About US elections

Trump vs Biden

2020. december 12. - jani129

Felül magyarul / Scroll down for English

A saját álláspontomat közlöm. Nagyrészt egyezik Trumpéval.

Bidenék csaltak. Többféleképpen is.
Államonként külön választást tartanak.
Minden államban a végeredmény akkor megbízható, ha az összes körzetben megbízható. Ugyanis az egy államban levő körzeteket összeadják.
Néhány államban volt egy-két körzet, ahol csaltak.
Ezekben a körzetekben nem csak valódi, szavazásra jogosult állampolgárok szavazócédulái kerültek az urnákba, hanem százezres nagyságrendben hamisítványok. Ezekhez a hamisítványokhoz kamu személyazonosságokat használtak, néha valódi szavazók személyazonosságait, néha halottakét, néha felvettek új személyazonosságokat a választási jegyzékbe.

Ezen túl a szavazócédulák összeszámlálását végző szavazógépek is képesek arra, hogy csaljanak. Ilyen is történt, nagy számban.

Egy ilyen csalásnak rengeteg nyoma lesz. Ezekre vonatkozó tanúvallomások rendelkezésre állnak.
A csalás nagyságát legjobban ott lehet látni, hogy a szavazatszámlálásnál az előírást, hogy a borítékok kinyitásánál mindkét pártnak a delegáltjának lehetőséget kell adni, hogy ellenőrizze a szavazó személyazonosságát, ezt nem tartották be. A republikánus szavazóbiztosok nem láthatták az aláírást a borítékokon.

Ilyen történt Philadelphiában, Pittsburghben, Detroitban, és még vagy 7-10 helyen.

A jogi eljárások eredményeit, hogy tömegesen Trump ellen ítéltek a bírók, egyelőre nem tudom mire vélni.Nem bízom bennük.

Milyen hírforrásokat olvastam:
gellerreport.com
rudygiulianics.com
oann.com
newsmax.com

A kiszamolo.hu blog stílusához nem illik ez az álláspont. Részben leírtam ezt a kommentszekcióban, részben ki lettem húzva.

 Update 2020.12.14. este:
Michigan, Antrim county-ban a bíróság által megrendelt bűnügyi vizsgálata a szavazógépeknek arra az eredményre jutott, hogy a gépek szándékos csalásra vannak tervezve.
Én ezt a gellerreport.com-on olvastam, itt a hivatkozás az eredeti dokumentumra:
https://www.scribd.com/document/488080093/Antrim-Michigan-Forensics-Report-121320-PRELIMINARY?secret_password=6tgofj7cUYx1kQwElves#from_embed

Szerkesztés 2020.12.16:
A választási eredménynek minden nagyobb párt számára ellenőrizhetőnek kell lennie az utolsó szavazatig.
Ez egy kielégíthető igény. A hatályban levő jogszabályok ezt lehetővé teszik.
Enélkül az eredményben nem bízunk meg. Ez sérül, amikor a republikánus szavazóbiztosokat kiküldik.

I share my own opinion which happens to mostly coincide with Trump's.

Biden's team cheated. In several ways.
Each state has its own election.
Within each state, the result is reliable only if all the counties results are reliable because within a state, the vote counts are added together.
In some states, there were a few counties that had a lot of fraud.
In these counties, ballots were cast not only by lawful citizens who are eligible to vote but hundreds of thousands of fraudulent ballots were also cast. These fraudulent ballots were cast under the names of fake people created for this very end or dead people or even eligible voting-age citizens. It varies.

On top of that, the voting machines responsible for counting the ballots are capable of fraud in themselves.

Such a steal will have a lot of traces. Eyewitness testimonies are available.
The magnitude of the steal is most obvious by considering thhat the poll watchers were prevented from lawfully verifying the signatures when opening ballot envelopes. GOP pollwatchers didn't verify the signatures on mail-in and absentee ballots.

This happened in Philadelphia, Pittsburgh,  Detroit and another 7-10 places.

As for the lawsuit results, judging against Trump, I am not sure what to think of this. I don't trust them.

News sources that I read:
gellerreport.com
rudygiulianics.com
oann.com
newsmax.com

I first posted about this in kiszamolo.hu comment section where I was partially allowed to write some of this, then I was censored.

Update 2020.12.14. evening:
Forensic analysis of Michigan, Antrim county voting machines found that these machines were designed for the purpose of fraud. I read about this in gellerreport.com. Here is the link to the original document:
https://www.scribd.com/document/488080093/Antrim-Michigan-Forensics-Report-121320-PRELIMINARY?secret_password=6tgofj7cUYx1kQwElves#from_embed

Edit 2020.12.16.:
The results of any election must be verifiable by all major parties, down to every single vote.
This is achievable. The current laws in effect satisfy this requirement.
Otherwise the election result is not trustworthy. This expectation was lost when the GOP pollwatchers were prevented from checking signatures on he envelopes.

A bejegyzés trackback címe:

https://jani129.blog.hu/api/trackback/id/tr8116331872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matetoth 2020.12.14. 08:52:47

Szerintem túl nagy feneket kerítesz az ügynek, az életünket minimálisan befolyásolja.

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy történt valamiféle, de azt igen, hogy ilyen nagy arányban. Rengeteg emberen kell átmennie, nagyon sokaknak érdeke, hogy leleplezzen egy ilyen csalást. Szerintem sem Trump, sem azok a republikánusok, akik vádolják a rendszert nem tesznek maguknak szívességet, hacsak nincs valami komoly bizonyíték, amire sajnos eddig nincs bizonyított eset. Nem mindom, hogy lelkes vagyok Kamala (vagy ki is a demokrata báb éppen?) győzelme miatt (Trumpnak csak azért szurkoltam, mert ami kárt okozott, már megtette), de ez van. 4 év múlva reméljük, hogy lesz valaki értelmes is.

jani129 2020.12.14. 15:14:36

"Rengeteg emberen kell átmennie"
Bizony, rengeteg tanú is van.
hereistheevidence.com/
Mi a komoly bizonyíték?
A bizonyítékokat nem szabad a bírósági meghallgatás előtt nyilvánosságra hozni, mert a bírák azt mondhatják, hogy nem tudnak elfogulatlanul ítélkezni. Ez lehetetlenné teheti, hogy igazságot szolgáltassanak. Ezzel együtt, a szavazóbiztosok kiküldése elfogadhatalan éspedig megvalósult. Ennyit tudhatunk már most is.
Ha a bíróság meghallgatás nélkül kidobja az ügyet, az azt is jelenti, hogy a bizonyítékokat érdemben nem mérlegelte. Márpedig ezt történt a legtöbbb esetben.

Ha Trump szavazói tényleg többségben vannak és tényleg csalás történt, akkor Joe Biden nem lehet elnök.
Lehet, hogy a bíróságok végül Trumpnak fognak ítélni.
Lehet, hogy polgárháború lesz.
Lehet, hogy egyik se, de ez azt jelenti, hogy az USA nem demokrácia többé. Ettől kezdve Joe Biden a kedves vezető.

matetoth 2020.12.15. 18:42:54

@jani129: Jól értem, hogy te a bíróságok előtt ítélsz?
Csak gondold el, van mondjuk 60 eset. ahol jeleztek valami rendellenességet (ha van ennyi), akkor is egy 300 milliós országban, még a választási rendszer jellegzetességét is figyelembe véve, semmi. Ráadásul könnyen kiszűrhető, ha valahol 100% feletti részvétel van, vagy sokkal nagyobb, mint bárhol máshol és 4 évvel ezelőtt. Ha valahol csalás történik, az a média, de ezt is magának köszönheti a rep. párt. Nincs mese, ha van 5 nagy médium, és csak egy rep, akkor nehéz választást nyerni.
Van ilyen, a városokban meg valami olyat kell ajánlani, ami tetszik is a népnek. Úgy tűnik a lockdown tetszik. :s

jani129 2020.12.16. 08:42:39

@matetoth: jól érted.
A társadalmi béke alapja, hogy elfogadjuk a bíróság jogerős döntését, akkor is, ha tudjuk, hogy kamu. De a választás elcsalása utáni társadalmi békét nem lehet elfogadni.

Honnan vagyok benne ilyen biztos. A szavazatszámlálók kiküldése miatt.
süti beállítások módosítása