jani129

jani129

Wuhani koronavírus / Coronavirus of Wuhan

2021. november 27. - jani129

2019 vége fele egy Wuhani víruslaborban a dolgozók megfertőződtek egy denevérből származó vírusmintával.
Innen terjedt szét az egész világon a covid19. Az ismerőseim között voltak megbetegedések. Ez egy komoly betegség. Én felveszek minden oltást ellene, amit a magyar kormány javasol. Ez eddig 3 oltás. Mindenki másak is ezt tanácsolom. Sajnos az amerikai jobbos média azt az álláspontot vette fel, hogy ne kelljen maszkot viselni, oltatni. Csak nehogy Darwin-díjasak legyenek. Megtippelni se tudom, meddig fog ez tartani. Egyszer azért vége lesz, de nem tudom megtippelni mikor.

Near the end of 2019, in a Virus laboratory in Wuhan, some researchers were infected with a virus sample from a bat. From there this virus spread worldwide and is now called covid19. Some people I know got infected. This virus shouldn't be taken lightly. I take all vaccines that the hungarina government recommends. So far I got 3. I suggest every else to do the same. Unfortunately American right-wing media is of the opinion that we shouldn't have to wear masks and get vaccinated. I hope they don't eventually qualify for Darwin awards. I cannot even guess how long this will take. I do think it will end sometime. Just don't know when.

A bejegyzés trackback címe:

https://jani129.blog.hu/api/trackback/id/tr9716639102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása